Kako nam se možete priključiti?

Picture

Novi igrači! Bilo da želite redovito igrati ili  samo želite isprobati PFS , slobodno nam se pridružite na bilo kojem eventu.  Za vas imamo unapred pripremljene likove tako da odmah možete početi igrati!
Vaš Game Master će vam dati sve informacije kao i unapred rezervirani PFS broj pa ukoliko se želite ponovo s nama igrati, sve što ste ‘zaradili’ na prvom sessionu, pripisati će se vašem prvom službeno prijavljenom liku (kada ga napravite).
Kako se priključiti : korak-po-korak upute
Dva su osnovna koraka –   slaganje likaprijava za PFSOP .
Slaganje lika (Player Charactera):
1. Prijava na službenoj stranici  i stvaranje accounta
2. Download besplatnog pdf-a Guide to Pathfinder Organized Play  (trenutna verzija je 5.0.) – to je vodič sa svim pravilima za kampanju.
3. Slijedeći upute iz Guide to PFSOP složite svog Pathfinder agenta.  Pri tome potreban vam je „Core Rulebook“  koji sadržava informacije o klasi koju slažete.  Ako vam je nedostupan, možete koristiti službenu online bazu podataka

4. Posebnu pažnju posvetite i stranici s dodatnim izvorima - Additional Resources for your Character“ - kako bi provjerili da li su klase, featovi, traitovi, spellovi i oprema koju želite, dozvoljeni u Pathfinder Society OP-u

 

Prijava za Pathfinder Organized Play:

1. Uđite u ‘My Account’ na stranici paizo.com

2. Pri sredini stranice imate opciju ‘Join Pathfinder Society’-  ako nemate Pathfinder ID broj možete ga zatražiti da se automatski generira.   Ako ste broj već dobili od Game Mastera na sessionu, onda upišite confirmation code koji će potvrditi vaš broj.
3. Registrirajte svog lika – dovoljno je samo napisati ime a po želji možete ispuniti i više informacija. Broj vašeg prvog lika biti će 12345-1, broj narednog registriranog lika 12345-2 itd..Na kraju, preostaje vam doći na bilo koji PFS event (raspored pogledajte u Kalendaru događaja) i pridružiti nam se! Uvijek se možete obratiti organizatoru eventa i GMovima da vam pomognu sa bilo kojim aspektom igre.

Leave a Comment

Visit Us On Facebook