Vijesti i najave

Živi smo!

Posted by on March 4, 2014 in Vijesti | Comments Off

Živi smo!

Zbog brzine i ažurnosti većina komunikacija među igračima zbiva se preko FB stranica pa je nažalost službena stranica malo zapostavljena.
Također, sve najave evenata i game daysa najavljuju se redovito preko našeg warhorna.

U to ime, zima se primiče kraju a ispred nas redaju se razni eventi gdje ćemo organizirati PFS granje:

15-16.3. prvi samostalni PFS Game Daysi! Organizator je Venture Lieutenant Matija Penezić a vikend igranja održati će se u Privatnoj Klasičnoj Gimnaziji, Harambašićeva 19.
Raspored igranja je najavljen a igranje će se u oba dana odvijati u dva slota: prvi od 12-17h i drugi 18-23h
GMovi se već pripremaju a svoja mjesta možete zauzeti već sada!

28.-30.3. je Istrakon! Ove godine za tabletop igranje biti će osiguran sjajan i adekvatan prostor (Mala staklena dvorana) što je sjajna vijest za sve GMove  voditelje igara. Već standardno, GMovi dobijaju besplatan upad za dan kada vode, besplatan scenarij i GM boon.
Raspored za PETAK i SUBOTU je složen i možete svoja mjesta zauzeti već sada.

Rikon 2013!

Posted by on September 17, 2013 in Vijesti | Comments Off

Rikon 2013!

Drugu godinu za redom PFS službeno gostuje na Rikonu i ovaj put krećemo još malo organiziranije.
Kako bi se igrači i GMovi mogli unapred pripremiti složili smo stranicu za prijave https://warhorn.net/events/rikon-pfs-2013 tako da već sad možete pogledati koji scenariji će se igrati i rezervirati svoje mjesto.
Zahvaljujući novoj verziji warhorna, nakon vaše prve prijave moći ćete se doslovno jednim klikom prijavljivati na sve naše evente, bilo da se radi o regularnim Game Daysima bilo o Konvencijama.

Kako šećer dolazi na kraju, najsretniji igrači moći će osvojiti i nekoliko zanimljivih nagrada koje nam kao potporu šalje Paizo.

 

Na raspolaganju imate neke od najboljih scenarija 4. sezone:

#4–02: In Wrath’s Shadow (Lvl 3-7, dungeon crawl)– u ruševinama Xin-Bakrakhan—sjedištu Runelord of Wrath—Pathfinder Society stoji na rubu velikog otkrića no prije toga nekolicina hrabrih agenata koji istražuju drevnu ruševinu trebaju preživjeti podjednako nove i stare opasnosti koje se u njoj skrivaju kako bi se dokopali neprocjenjivog znanja ali i blaga koje se još tamo nalazi.

#4–11: The Disappeared (Lvl 1-5 social adventure, heavy roleplay) – vrlo utjecajna saveznica Societyja je naprosto nestala i čini se da nitko osim pathfindera nezna da je ikad i postojala. Da li ćete uspjeti saznati što se s njom dogodilo ili će sjećanje na nju zauvijek izblijediti iz povijesti?

 #4–14: My Enemy’s Enemy (Lvl 3-7, urban)  Netko  u Magnimaru sustavno počinjava zločine i ostavlja tragove koji impliciraju Pathfinder Society. Upravo vas dopada dužnost očistiti ime Societyja i saznati radi li se o novim ili starim neprijateljima.

#4–18: The Veteran’s Vault (Lvl 1-5, dungeon crawl) Iako mnogi agenti Societyja nažalost skončavaju u tijeku svojih putovanja i istraživanja opasnih predjela Golariona, nekolicina se ipak uspije skrasiti, uz pomoć pozamašnog blaga prikupljenog kroz mnoge avanture.  Jedna takva bivša agentica traži od Societyja da pronađe mjesto na kojem je nekad davno sakrivena određena količina blaga. Ono što ovu ponudu čini primamljivom jest činjenica da ste slobodni zadržati sve što nađete osim jednog predmeta sentimentalne vrijednosti kojeg agentica traži za sebe.

#4–19: The Night March of Kalkamedes (Lvl 1-5, wilderness/dungeon) Veteran Pathfinder koji se bavio istraživanjem Fenwallskih planina u Varisiji nedavno je počeo mjesečariti – u mrklo doba noći počeo je nesvjestan ustajati iz svog kreveta i hodati svaki put u istom pravcu. Svako se jutro budi ozlijeđen i izgubljen u divljini, pojma nemajući koji je njegov misteriozan cilj. Neupitno je da na Kalkamedesa utječe nešto izuzetno snažno no ukoliko on nikad ne domjesečari do svog cilja, ta sila će i dalje ostati misterij. Vaša ekipa dobila je zadatak sigurno dopratiti Kalkamedesa na njegov cilj i razotkriti o čemu se tu zapravo radi.

#4-EX: Day of the Demon (Lvl 3-7, dungen crawl) Obitelj Blakros, dugogodišnji suradnici Societyja, dobili su u vlasništvo jedan vrlo specifičan posjed koji se nalazi u imperijalnom Cheliaxu. Na tom je posjedu živjela jedna vrlo prominentna obitelj, poznata po prakticiranju diabolističkih običaja još od davnih vremena. Vaš zadatak je jednostavan: počistiti posjed od svih mogućih prijetnji kako bi se Blakrosi mogli useliti.
Nažalost, kuća nije bila prazna onoliko dugo koliko se pretpostavljalo a zadnji stanari su sve samo ne bezazleni.
“Day of the Demon” je ekskluzivan scenarij kojeg kroz prvu godinu dana mogu Gmati samo 4-star Pathfinder Society GMs, volonteri kampanje (Venture Captains & Venture Lieutenants) te zaposlenici Paiza.

 

i za kraj, prva dva scenarija pete sezone!

Priča kampanje do početka Godine Demona (trenutne sezone):
Kroz prethodnu godinu napori pathfindera usmjeravali su se prema nekoliko ciljeva a jedan od njih povezan je sa   novootkrivenim informacijama u vezi patuljačkih Nebeskih Citadela: naime patuljci Golariona nastali su u dubinama podzemlja. Nakon što im je bog Torag preko proročanstava naložio da moraju napustit svoj dom, započeo je njihov Quest for Sky – 150 godina kasnije patuljci su napokon izašli na površinu gdje su zatim izgradili nekoliko Nebeskih Citadela, nevjerojatnih arhitektonskih i inžinjerskih čuda. Od ukupno deset citadela, tek nekolicina je preživjela do današnjeg vremena a još manje ih je nastanjeno patuljcima.
Agenti Societyja uspjeli su pronaći podatke o jednoj od tih izgubljenih citadela no tu stvar postaje komplicirana: Jormundun se nalazi unutar granica Sarkorisa, danas poznatog pod zlokobniim nazivom Worldwound – to je mjesto gdje se nakon posljednje apokalipse otvorio procijep prema Abysu. Jedini razlog zbog kojeg demonske horde nisu poharale ostatak svijeta su napori graničnih država, ujedinjenih u sada već četvrtom križarskom ratu. Mreža Wardstone kamenja, postavljenih u pograničnim gradovima sprečavaju teleportacije demona a hrabre žene i muškarci drže liniju obrane.. da stvar bude gora, rat upravo u ovom trenu eskalira, sa nezapamćenim prodorima demonskih snaga i teškim udarcima koji su oslabili Wardstoneove i sada prijete potpuno uništiti posljednje linije obrane.

.. ovo je trenutak u kojem počinje peta sezona a.k.a. Year of the Demon i prva dva scenarija:

 

#5–01: The Glass River Rescue (1-5): A Pathfinder leading a diplomatic envoy from the dwarven holds of the Five Kings Mountains has gone missing, and the balance of power in a time of war hangs on her rescue. The Pathfinder Society’s divinations indicate the agent was waylaid in the theocratic nation of Razmiran, when one of her escorted diplomats failed to pay a requested tithe. Now it falls to the party to enter Razmiran, locate the missing Pathfinder and the dwarven diplomats, and escape with their lives.


#5–02: The Wardstone Patrol (3-7) All-out war has erupted on the long-contested border between the crusader nation of Mendev and the demon-infested Worldwound. With the magical defenses that once held the demons at bay failing, defense of the region now falls to small patrols of mobile soldiers to resupply, reinforce, and communicate between the border’s many fortresses and outposts. With so much at stake, the Pathfinder Society has enlisted many of its agents to assist in the war effort, both to protect its own interests and to prevent the onrushing tide of demonic attackers from plunging the entire Inner Sea region into chaos. On one such wardstone patrol, however, the party may find itself facing an enemy of an entirely different nature.

 

 

 

 

Warhorn i važne napomene u vezi 5. sezone PFSa (a.k.a. Year of the Demon)

Posted by on September 10, 2013 in Vijesti | Comments Off

Warhorn i važne napomene u vezi 5. sezone PFSa (a.k.a. Year of the Demon)

Nekoliko je bitnih stavki aktualno od starta nove sezone:

1. WARHORN!

Od početka devetog mjeseca preselili smo se na novi Warhorn – budući da stari prestaje biti aktualan kroz sljedećih 6 mjeseci, no time like the present da se uhodamo sa novim.
Od sada na warhorn je dovoljno samo jednom se prijaviti a nakon toga samo birate evente na kojima želite sudjelovati. Cilj je da i za veće evente imamo liste prijava no to je u ovom trenu realno samo za Sferakon. Ali ima vremena i o svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.
Prijave na pojedine sessione je isto dodatno olakšano i jedino što još nedostaje jest kalendarski pregled sessiona (developeri su dobili dovoljno feedbacka pa je samo pitanje vremena kada će vratit ovaj vrlo zgodni feature).

 

2. UPDATES sa službene stranice (svakako bacite oko):

- od scenarija #5-04 mape u scenarijima će biti layered tako da GMovi mogu lakše prikazat mape bez oznaka za tajne prolaze i sl

- Inventory Tracking Sheets – igrači ne moraju više na chronicle upisivat kupovinu nego označit sve na ITS. Također, možete napravit svoje obrasce dokle god imaju sve rubrike kao original. Sheetovi se nalaze na zadnjoj stranici novog ‘Guidea to PFSOP 5.0

- GMovi, vrlo je bitno da na kraju scenarija pete sezone u reportima označite prikladne kućice A, B, C i D – označavaju određene odluke koje igrači rade i na osnovu njih kasnije u sezoni bi trebale postojati i posljedice ;) na ovaj način igrači sada zbilja direktno  svojim odabirima utječu na kampanju.

Primjer (iz bloga):
“Remember that the new scenario reporting sheet included in the back of Season 5 scenarios has four checkboxes labeled A through D. In the Conclusion section of a scenario, there will often be one or more checkbox conditions that help me to track players’ decisions throughout the season and use that information to help the campaign, society, and factions to evolve over time. Not every scenario will have these cues, but most will. For example, the scenario might prompt the GM to check A if the PCs used the scroll of awaken on the giant frog, B if the PCs used the scroll of awaken on the blueberry bush, C if the PCs successfully befriended the resulting creature, and/or D if members of the Cheliax faction sealed a dark bargain with the awakened blueberry bush to create a pie of ineffable evil. As a developer I could then decide which creature to include in a future scenario and whether said creature would start out as friendly or indifferent. Furthermore, the fate of Cheliax might develop an appreciation for single-use, edible, evil artifacts.”

- uputite igrače na poruke od vođa fakcija! to je izuzetno bitno kako bi mogli ispunjavati ingame misije – sada kad više nema mission slipova, jedino na ovaj način možete pratiti koji scenariji su bitni konkretno za vašu fakciju i osvojiti boonove (ili posljedice).
Sve ih možete pogledati na ‘Faction Talk‘ dijelu foruma a naslovi po defaultu izgledaju ovak: Grand Lodge Faction Status Report – Year of the Demon

The Year of the Demon is upon us!

Posted by on August 15, 2013 in Vijesti | Comments Off

The Year of the Demon is upon us!

 

Ovo su promjene koje nas čekaju u novom i dotjeranom Guideu za PFSOP 5.0.:

- iz ‘core assumptionsa’ (popisa osnovnih knjiga) uklonjen je ‘Pathfinder Society Field Guide’
- uklonjene su Lantern i Shadow Lodge fakcije
- dodana je mogućnost ponovnog treniranja (re-training rules) iz Ultimate Campaigna
- preinačeno je pravilo za dodjelu zlata ukoliko se igra izvan Tiera.
- igrači koji imaju GM rankove (zvijezde) dobijaju bonus pri korištenju reroll predmeta u visini svog ranka
- fakcijske misije postaju opcionalne

Novi Guide to Pathfinder Society Organized Play 5.0 svima je dostupan za besplatan download i predstavlja sva pravila kampanje kojih su se svi igrači i GMovi dužni držati pa svakako skinite svoj primjerak i dobro se upoznajte sa starim i novim pravilima

 

Kako bi odrazili napore pojedinih facija, svi likovi koji su u  4. sezoni, a.k.a. the Year of the Risen Rune između 16.08.2012 i 15.08.2013 zaradili najmanje 6 Prestige Pointa, od svoje fakcije dobijaju jedinstven boon. Sličnu nagradu možete očekivati i na kraju ove sezone tj Year of the Demon.

Download the free PDF Chronicle sheet! — (143 kb zip/PDF)

 

A što nas čeka u novoj sezoni?:

Većina vas je već primila emailove sa fakcijskim ciljevima u petoj sezoni a ako niste, obavezno pogledajte službeni blog post!!

 

Ukratko, svaka fakcija ima nove misije koje će pokušati ispuniti kroz sezonu. Ovo su njihovi sažeti opisi:

Andoran: Iskorijeniti korupciju u Andoranu i bolje se upoznati sa nastojanjima drugih naroda u borbi za slobodu i jednakost

Cheliax: Osigurati važne artefakte i izvore moći uz pomoć kojih će se uspostaviti poredak u Inner Sea regiji te ojačati poziciju lože.

Grand Lodge: Osigurati uspjeh Pathfinderskih ekspedicija u patuljačku nebesku citadelu Jormundun

Osirion: Stupiti u kontakt sa Dijamantnim Mudracima (the Jeweled Sages), istražiti njihovu povijest i svoj interes za očuvanje povijesnih zapisa proširiti i izvan granica Osiriona.

Qadira: Uspostaviti unosne i trajne trgovinske ugovore sa nekoliko novih potencijalnih partnera.

Sczarni: Raširiti svoj utjecaj diljem Avistana i neutralizirati fakcijske rivale.

Silver Crusade: pomoći Mendevu u križarskom ratu protiv demonskih hordi Worldwounda.

Taldor: Pomoći Lady Gloriani Morilli u prikupljanju vojski koje će krenuti put Mendevske granice.

 

Navedeni su i specifični scenariji koji će se direktno povezivati sa određenim fakcijama pa svakako pratite raspored igranja i učinite sve kako bi svojoj fakciji osigurali uspjeh:

Andoran: Pathfinder Society Scenario #5—03: The Hellknight’s Feast and Pathfinder Society Scenario 5—04: The Stolen Heir.
Cheliax: Pathfinder Society Scenario #5—02: The Wardstone Patrol and Pathfinder Society Scenario 5—07: Port Godless.
Grand Lodge: Pathfinder Society Scenario #5—01: The Glass River Rescue.
Osirion: Pathfinder Society Scenario #5—01: The Glass River Rescue and Pathfinder Society Scenario 5—07: Port Godless.
Qadira: Pathfinder Society Scenario #5—01: The Glass River Rescue and Pathfinder Society Scenario 5—07: Port Godless.
Sczarni: Pathfinder Society Scenario #5—02: The Wardstone Patrol and Pathfinder Society Scenario 5—06: You Have What You Hold.
Silver Crusade: Pathfinder Society Scenario #5—02: The Wardstone Patrol.
Taldor: Pathfinder Society Scenario #5—03: The Hellknight’s Feast and Pathfinder Society Scenario 5—04: The Stolen Heir.

 

 

Za kraj, jedna lokalna promjena:

Budući da warhorn kroz sljedećih šest mjeseci dobija LevelUp, od početka rujna svi Hrvatski eventi najavljivat će se isključivo preko nove warhorn stranice.

Web stranica ostaje ista: https://warhorn.net/events/croatia-pfs  a ako vas i dalje baca na staru, sa strane je link na novu verziju.

UPDATE PFS rasporeda do početka devetog mjeseca

Posted by on August 10, 2013 in Vijesti | Comments Off

 

Kako to inače bude, I got ninja’d by life & stuff tako da raspored do kraja osmog mjeseca ipak neće biti kako sam originalno zamislila.
Krivim gobline.

-> Nažalost, pravi PFS Game Day ćemo morat malo pričekati.
Trenutna situacija je da zbog pomanjkanja prostora (i izbjegavanja naguravanja sa kartašima u CM) čekamo početak školske godine pa time i ponovnu aktivaciju Sekcije za Roleplay (Filozofski Faks) u sklopu koje ćemo u 11. mjesecu moći napraviti jedan pravi gamerski vikend. Da li ćemo biti samo mi ili će se to organizirati u sklopu većeg Game Daya, ostaje za vidjeti.

->Ono kaj vas vjerojatno najviše zanima je što sa ostatkom osmog mjeseca.
Okvirni raspored je sljedeći:

16.08.
#43: The Pallid Plague (Lvl 1-7)

#50 Fortunes Blight (5-9)

23.8.

#55: The Infernal Vault (Lvl 1-7)

 

30.8.
TBA @ warhorn

-> 06.09
U novu sezonu i deveti mjesec ulazimo sa standardnim terminom al će se igrati samo i isključivo Goblini! Za one koji još nisu imali prilike gobliniti imat ćemo „We be goblins“ a za one koji su to već odigrali, „We be goblins Too“. Podsjećam, igrat će se sa pregen goblinima.
Podijelit ćemo i koju knjigicu pa u svakom slučaju dođite!

 

314_max

SFERAKON I PROMJENA RASPOREDA ZA PETAK i NEDJELJU!

Posted by on May 11, 2013 in Vijesti | 0 comments

Kao što ste neki već saznali, Sferakonska organizacija nam je jučer javila da u petak nećemo imati osiguranu prostoriju za igru.

Bez ulaženja u detalje a u svrhu osiguravanja najkvalitetnijeg mogućeg igranja, primorani smo dijelom izmijeniti raspored:

- Petak je potpuno otkazan!

- Subota ostaje kak je bila (nastavak ‘City of Strangers II’ biti će na rasporedu jedan od sljedećih petaka u CM)

- Nedjeljni sessioni se otkazuju a umjesto njih na rasporedu će biti Special u punom i optimalnom trajanju od 7h, sa pauzama i dovoljno vremena za sve! Što je zapravo i blessing in disguise jer se radi o zbilja velikom eventu koji zaslužuje normalno trajanje bez osjećaja da se nekome moramo micati.
Počeli bi u 12h pa dok ne završimo.

Lets make the best of it!

SFerakonska nedjelja je idealno vrijeme za PFS Special

Posted by on May 7, 2013 in Vijesti | 0 comments

SFerakonska nedjelja je idealno vrijeme za PFS Special

Za 12.5. i Sferakonsku nedjelju pripremili smo nešto specijalno za sve ljubitelje RPGova:

“Race for the Runecarved Key” je poseban Pathfinder Society event koji igračima pruža priliku da sudjeluju u velikim događajima koji oblikuju kampanju.
Ovaj scenarij dizajniran je specifično za igranje sa većim brojem igrača i omogućava simultano igranje za svim stolovima i svi utječu na ishod avanture.

Minimalan broj stolova je 4, broj igrača po stolu je 4-6, svaki stol ima jednog GMa a događajem koordinira Overseer GM (iliti Nadzornik).
Također, scenarij je turnirskog karaktera što znači da će kroz avanturu igrači svojim akcijama skupljati određene bodove a na kraju eventa biti će proglašen pobjednički stol.

S obzirom na izmjenu rasporeda, Special će imati puno trajanje od 7h (sa pauzama) od 12h-19h, bez kraćenja i žurbe pa vas pozivamo da se pridružite ovom jedinstvenom gamerskom eventu!

Mjesto možete rezervirati već sada:
http://warhorn.net/croatia-pfs/schedule/day.php?date=2013-05-12

Sferakon i neke izmjene

Posted by on May 7, 2013 in Vijesti | 0 comments

Kao što ste neki već saznali, Sferakonska organizacija nam je jučer javila da u petak nećemo imati osiguranu prostoriju za igru.

Bez ulaženja u detalje a u svrhu osiguravanja najkvalitetnijeg mogućeg igranja, primorani smo dijelom izmijeniti raspored:

- Petak je potpuno otkazan!

- Subota ostaje kak je bila (nastavak ‘City of Strangers II’ biti će na rasporedu jedan od sljedećih petaka u CM)

- Nedjeljni sessioni se otkazuju a umjesto njih na rasporedu će biti Special u punom i optimalnom trajanju od 7h, sa pauzama i dovoljno vremena za sve! Što je zapravo i blessing in disguise jer se radi o zbilja velikom eventu koji zaslužuje normalno trajanje bez osjećaja da se nekome moramo micati.
Počeli bi u 12h pa dok ne završimo.

Lets make the best of it!

VAŽAN PODSJETNIK ZA SVE IGRAČE!!

Posted by on April 28, 2013 in Vijesti | 0 comments

VAŽAN PODSJETNIK ZA SVE IGRAČE!!

Budući da više nismo skroz friška regija i fino smo se uhodali, vrijeme je da se podsjetimo na neke osnovne stvari:

Uz svoje PCje dužni ste na svaki session donjeti sve ispunjene chronicle i (ovo naglašavam) sve što nije iz Core Rulebooka a odnosi se na vaš build.

Pravila kampanje nalažu da trebate posjedovati sve non-Core materijale iz kojih si slažete likove (bilo da se radi o hardcover knjizi ili watermarked kopiji).
Jasno mi je da svi živimo u nezavidnoj situaciji (i zemlji) pa se ovo pravilo ne provodi rigorozno pa tim više apeliram da si priredite sve uz likove:

To uključuje sve non-core klasne abilitije, featove, arhetipove, opreme, spellove etc.. te vaše familiare i animal companione

DRŽITE PAPIROLOGIJU SREĐENU!
Prednosti sređene papirologije:
- smanjivanje glavobolje GMovima
- efikasnija i brža igra za sve
- najvažnije od svega, nećete se dovesti u situaciju gdje vam GM ne dopušta korištenje nekog abilityja ili spella jer neznate kako on točno radi

Sferakon is (almost) upon us!

Posted by on April 28, 2013 in Vijesti | 0 comments

sferakonLets break it down guys…
Sferakon tek što nije a raspored scenarija je definitivno najbogatiji do sada.
Osim što su na rasporedu neki od najnovijih i najpopularnijih, pripremili smo i neke ekskluzivne scenarije:
U petak će se igrati PFS Special – do sada je odigran samo jedan takav scenarij, na Istrakonu 2012 (‘Year of the Shadow Lodge’).
Radi se o scenariju koji se paralelno igra za svim stolovima, prilagođen za likove od 1-12+ levela a igra se odvija po Subtierevima (1-2, 3-4, 5-6, 8-9, 10-11 i 12+). Igru koordinira Overseer  a svaki stol ima svog GMa.

‘Race for the Runecarved Key’ je premijerno odigran prošle godine na Paizoconu i GenConu te je otvorio trenutnu, 4. sezonu PFSa. Sam event je za razliku od dosadašnjih i kompetitivnog karaktera tako da će na kraju cijelog sessiona biti proglašen pobjednički stol.

U subotu se igramo u dva vremenska termina: prvi 13-18 i drugi 19-24 a u nedjelju samo u jednom (12-17h)
Moći će se odigrati već standardni First Stepsi I, II i III te kompletan Modul ‘Crypt of the Everflame’ (Lvl 1-2, kroz cijelu subotu)). Module smo do sad rijetko imali na rasporedima jer zahtjevaju minimalno dva uzastopna sessiona pa je ovo sjajna prilika za hard core igrače isprobati jednu od najhvaljenijih Old School avantura.

Za iskusnije Pathfinder igrače imamo nekoliko scenarija iz 4. sezone – prednost za iskusne je u poznavanju nekih ključnih NPCja i povezivanju nekih interesantnih zbivanja – iako su scenariji zasebni, preporučam igranje tematski povezanih scenarija a to su ‘Blakros Matrimony’ (Lvl 3-7) koji prati vjenčanje jedne od najutjecajnijih obitelji Inner Sea regije i zatim ‘Disappeared’ (Lvl 1-5) gdje osoba od velikog značaja za Society jednostavno bude proglašena nepostojećom.

Treći povezani scenarij je ujedno i drugi specijalni event koji će se moći odigrati u nedjelju.

4-EX  „Day of the Demon“  se izravno nadovezuje na prethodna dva scenarija pa iako ne razrješava glavni zaplet, donosi odgovore na jedno od važnih pitanja.
Inače, radi se o  ekskluzivnom scenariju kojeg do 26.1.2014 mogu GMati samo Venture Officeri i 4-star GMovi.

‘The Veterans Vault’ (Lvl 1-5) jedan je od najnovijih a dvodjelni ‘City of Strangers’ (Lvl 1-7) jedan od najhvaljenijih scenarija (igranje oba dijela nije nužno kao u slučaju modula).

Tu je na kraju i ‘Cyphermage Dilemma’ (1-5), scenarij koji je prošle godine bio 3-EX a sada je napokon na raspolaganju svima

 

Raspored ukratko:

Petak

PFS Special: Race For the Runcarved Key (Lvl1-12+)

 

Subota

(prvi termin)

First Steps I (Lvl 1) urban

The Veterans Vault (Lvl 1-5) dungeon crawl

Crypt of the Everflame 1/2 (Lvl 1-2) dungeon crawl

Blakros Matrimony (3-7) roleplay heavy

 

(drugi termin)

First Steps II (Lvl 1) dungeon crawl

The Disappeared (Lvl 1-5) roleplay heavy

Crypt of the Everflame 2/2 (Lvl 1-2) dungeon crawl

The City of Strangers 1/2 (Lvl 1-7) urban

 

Nedjelja

First Steps III (Lvl 1) wilderness

The Cyphermage Dilemma (Lvl 1-5) urban/naval

The City of Strangers 2/2 (Lvl 1-7) urban

4-EX Day of the Demon (Lvl 3-7) dungeon crawl

 

 

Raspored sessiona i rezervacije mjesta, as usual:  http://warhorn.net/croatia-pfs/

 

Visit Us On Facebook